„Нека храната ви бъде лекарство и лекарството - храна!”- Хипократ

Искахме Вие, нашите клиенти да имате функционална храна и добавки, с които да бъде удоволствие началото на всеки ден, а краят му  удовлетворение.

„Капките“ са дневна доза детоксикация, прочистване на органите, подмладяване, регенериране на клетката, имуностимулиране.   

Създадохме пакет „DROPS of LIFE“ за Вашето здраве, но и за удобство, и улеснение. Ореховото масло, розовото масло, розовата вода и меда имат въздействие върху еднакви органи и системи. Точно от тези техни свойства се възползвахме и формулирахме DROPS of LIFE. Тяхното взаймодействие подсилва ефекта на всеки един компонент, но с балансираната си формула Ви дават дневна доза грижа, здаве, красота и любов.

Ние мислим за всичко и в това е силата ни.

Продуктите са опаковани в специално подбирани буркани и картонени кутиии, които  може да използвате дълго след това. Част от нашата мисия е „НЕКА ЗЕМЯТА ДИША, ИЗПОЛЗВАЙ МЕ ОТНОВО“. Тубусът /общата опаковка/, е идеален за съхранение на билки. Бурканът от мед е подбран, за да поставяте в него подправки, а в малкия черен буркан препоръчваме да съхранявате семена или кулинарни добавки.